Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Язва на стомаха се цери с горска ягода

Две чаени лъжици плодове от горска ягода се заливат с 250 мл кипяща вода, киснат 2 часа и течността се прецежда.

Една супена лъжица ситно нарязани листа от горска ягода се залива с 250 мл вряща вода, кисне 2 часа и се прецежда. И двете запарки се пият по една винена чаша три пъти дневно преди ядене.

Пресен сок от маруля помага при лекуването на язва. Смесват се цвят от лайка 30 г, счукан плод от кимион десет грама, червен кантарион десет грама, листа от мента три грама. Две чаени лъжици от тази смес се залива с 250 мл вряща вода киснат десет минути и течността се прецежда. Чаят се държи в термос до леглото и се пие неподсладен сутрин преди ставане и вечер непосредствено преди лягане по една чаена чаша. Прилага се с лечебна цел, докато болките преминат на пълно.

Една до две пълни чаени лъжици цвят от лайка (или смес от равни части цвят от лойка и маточина или мента) се заливат с една чаена чаша вряща вода, киснат десет минути и течността се прецежда. Запарката се пие топла и неподсладена по една чаена чаша сутрин на празен стомах. Лечението продължава от три до четири седмици.

Обливане на стомаха с чайка. Три супени лъжици цвят от лайка се заливат с един литър вряща вода, киснат десет минути и течността се прецежда. Чаят се поставя в термос до леглото. Сутрин преди ставане се изпиват по три чаени чаши неподсладен, добре затоплен, но не горещ чай. Лежи се по гръб пет минути после по корем и накрая по пет минути на едната и на другата страна.

Едно топче пчелен клей (колкото орех) се поставя в 200 мл ракия за десет дни на тъмно, като периодично се разклаща. Пие се по една чаена лъжица от тинктурата три пъти на ден преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Язва на стомаха се цери с горска ягода

  1. Pingback: Лечение на язва | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *