Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бронхиална астма церете с плод от шипка

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от хвощ, 30 г стръкове от камшик, 250 г плод от шипка и 40 г стръкове от бяло подъбиче. 2 супени лъжици от билките се заливат с 500 г вряща вода. Варят се 5 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно преди хранене.

5 пресни листа мушкато се заливат с 1 чаена чаша хладка преварена или минерална вода. Киснат 20 минути и извлекът се прецежда. Цялото количество се изпива наведнъж. Подслажда се с мед. Пие се 3 пъти дневно по 1 чаена чаша.

Смесват се внимателно по 80 г мента и анасоново семе и 50 г стръкове от червен кантарион. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Киснат 10 минути след което отварата се прецежда. Приема се 4 пъти дневно по 120 г 15 минути преди храна.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г стръкове от пелин и коренища от блатен аир и по 30 г кори от портокал и стръкове от пресечка.1 чаена лъжичка от дрогата се залива с 250 г вряща вода. След изстиване се прецежда и се пие 3 пъти на ден по 1 винена чаша, 3 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *