ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ревматоиден артрит лекувайте с листа от горска ягода

Смесват се и се разбъркват внимателно 60 г листа от горска ягода, по 100 г корени от гръмотрън, корени от глухарче и кори от върба и по 50 г сладък корен и листа от мента. 3 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън кисне 40 минути и отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 г 30 минути преди 1 час след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от камшик, плод от хвойна, корени от глухарче, цвят от шипка и стръкове от бял равнец. 2 равни супени лъжици от сместа се заливат с 500 г. вряща вода. Врат 10 минути на слаб огън и отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 100 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корени от бял оман, корени от черен оман, корени от глухарче, листа и корени от коприва и 60 г стръкове от трицветна теменуга. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Варят се 15 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 100 г 20 минути преди хранене и 1 час след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *